Labocosmetica Hydra 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

LAB11

Nov izdelek

Večnamenski premaz za plastike in pnevmatike

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Hydra je večnamenski hiper premaz za uporabo na različnih notranjih in zunanjih površinah. Je enostaven za nanos in zagotavlja optimalno pokrivnost. Nudi odlično odpornost na pranje, tudi z agresivnejšimi kemikalijami. Hydra je zasnovana na osnovi floropolimerov, kateri ustvarjajo zaščito cca. tri mesece in ščitijo pred UV žarki, kateri lahko poškodujejo gumo, plastiko, vinil, usnje in vse akrilne površine. Hydra je primerna tudi za obnovo zbledelih površin. Na zaščiteni površini preprečuje nastanek madežev ter ščiti pred vodo in umazanijo. Površina po nanosu postane izjemno hidrofobna. Hydra je zasnovana na vodni osnovi in ne vsebuje topil in silikonov. Tudi, ko efekt zaščite popusti, na površini ne pušča nikakršnih sledi ali poškodb površine. Sredstvo se lahko uporablja tudi kot zaščitni premaz za pnevmatike.

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno nanašajte na popolnoma suho in čisto površino. Po potrebi površino pred nanosom razmastite z ustreznim čistilom. S tem bistveno podaljšate obstojnost premaza. Nanesite sredstvo v tankem sloju s pomočjo aplikatorja ali mikro krpe in pustite, da se vpije v površino. Po potrebi višek premaza odstranite z mikro krpo. Za večji sijaj površine lahko nanesete več slojev premaza.

 Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki