Carbon Collective Sateen Tyre & Rubber Protectant 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

CCSTRP025

Nov izdelek

Zaščitni premaz za pnevmatike in tesnila

Tag:

Več informacij

Carbon Collective Sateen ni običajen premaz za pnevmatike. Na površini ustvarja dolgo obstojen zaščitni sloj, kateri površino ščiti pred bledenjem, UV žarki in umazanijo. V nasprotju s podobnimi premazi, kateri na površini obstanejo par dni, je Sateen obstojen več tednov. Površina po nanosu postane satenasta, odporna na vodo, olja in umazanijo. Sredstvo se popolnoma vpije v površino in med vožnjo ne prši po vozilu. Sateen je primeren tudi za zaščito tesnil.

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko pred nanosom premaza dobro očistite in posušite. Priporočamo, da pnevmatiko razmastite z izopropilnim alkoholom ali ustreznim razmaščevalcem. Z aplikatorjem nanesite tanek sloj premaza na pnevmatiko in pustite, da se vpije. Za maksimalno obstojnost priporočamo, da nanesete dva sloja premaza. 

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki