303 Tire Balm & UV Protectant 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


12,57 € z DDV

-30%

17,95 € z DDV

303-30388

Nov izdelek

UV zaščitni premaz za pnevmatike 

Tag:

Več informacij

303 Tire Balm & Protectant je zaščitni premaz za pnevmatike z dodano UV zaščito, katera preprečuje bledenje in popokanje pnevmatike. Premaz se izjemno hitro vpije v pnevmatiko in med vožnjo ne prši po vozilu. Primeren je tako za ljubitelje mat kot tudi visokega sijaja pnevmatik. Z številom slojev namreč regulirate stopnjo sijaja.

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno nanašajte na popolnoma čisto in suho pnevmatiko. Z namenskim aplikatorjem enakomerno nanesite sloj premaza in pustite, da se popolnoma posuši. Pnevmatika po prvem sloju dobi naraven, mat izgled. Za bolj svetleč izgled nanesite še dodaten ali dva sloja premaza z 10 minutnim premorom med njima. Če premaz nanesete tudi na platišča ga odstranite z mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P321 – Posebno zdravljenje (glejte … na tej etiketi). P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki