Shiny Garage Back2Black Tire Dressing 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

SG14.1500

Nov izdelek

Premaz za zaščito plastik in pnevmatik

Več informacij

Shiny Garage Back2Black je univerzalno in profesionalno sredstvo za potemnitev in poživitev gumijastih in črnih plastičnih površin kot npr. kljuke, odbijači, letve,… Black2Black je oljnat premaz, kateri lahko, nanešen v večih slojih, bistveno poveča sijaj plastičnih in gumijastih površin. Posebna polimerna formula poskrbi za izjemno obstojnost na površini. Odličen je za zaščito pnevmatik, se vpije v površino in med vožnjo ne prši po vozilu. Izdelek je vremensko odporen in se ne spere ob prvem stiku z vodo. Premaz je ob pravilnem nanosu na površini obstojen do 2 meseca. Premaz ima prijeten vonj po Coca-Coli. 

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom dobro očistite z namenskim čistilom za čiščenje pnevmatik in posušite. Izdelek vedno nanašajte na popolnoma suho površino. S penastim aplikatorjem nanesite premaz in pustite cca. 10 minut, da se popolnoma vpije. Po 10 minutah lahko nanesete še dodaten sloj, da povečate sijaj in odpornost.

Varnostni napotki:
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv.P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki