P&S Renny Doyle Double Black Shine All Performance Dressing 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

PS-L720P

Nov izdelek

Večnamenski premaz za površine iz umetnih mas

Več informacij

Renny Doyle je zadnjih 25 let titan v svetovni detailing industriji. V tem času je prepotoval cel svet in delil svoje znanje z nešteto detailerji, zbiratelji, podjetniki in znanimi osebami. Vsi izdelki P&S Renny Doyle Collection so razviti v sodelovanju z Renny Doyle-om na podlagi njegovega znanja in izkušenj.

Renny Doyle Double Black Shine All Preformance Dressing je visoko zmogljiv premaz za umetne mase, narejen na vodni osnovi. Čeprav je izdelek v osnovi zasnovan za zunanjo uporabo ga lahko razredčenega uporabljate tudi za zaščito notranjih površin iz vinila, gume in celo usnja. Shine All je zelo primeren za uporabo na pnevmatikah, nerazredčen ustvarja visok sijaj razredčen pa satenast finiš. Kvaliteta izdelka se z dodajanjem vode ne zmanjšuje.

Navodila za uporabo:
Sredstvo lahko uporabljate nerazredčeno ali ga razredčite z vodo v razmerju 1:1 do 1:5. Nanestite ga direktno na površino ali s pomočjo penastega aplikatorja. Pustite, da se premaz vpije v površino ter po potrebi višek obrišite z mikro krpo. Premaza nikoli ne nanašajte na mokro površino.

Varnostni napotki: 
H319 – Povzroča hudo draženje oči. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P308 + P313 – PRI izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P405 – Hraniti zaklenjeno. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki