Good Stuff Tire Dressing Shine 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

GS018

Nov izdelek

Premaz za zaščito pnevmatik

Več informacij

Good Stuff Tyre Shine Shine je negovalni premaz za pnevmatike. zagotavlja izjemno visoki sijaj pnevmatike ter zagotavlja zaščito proti bledenju in staranju. Pnevmatika po nanosu postane vodoodbojna. Premaz je enostaven za nanos in se hitro vpije v površino in med vožnjo ne prši po vozilu.

Navodila za uporabo:
Za maksimalen učinek in obstojnost premaza priporočamo, da pnevmatiko predhodno temeljito očistite in odstranite vse ostanke predhodno nanešenih premazov. To lahko storite z uporabo močnejšega razmaščevalca. Nanesite Tyre Shine na aplikator za pnevmatike ter premaz dobro vtrite v rob pnevmatike. Po nanosu premaza obrišite z mikro krpo. Premaz vedno nanašajte le na popolnoma suho pnevmatiko.

Varnostni napotki:
Vsebuje: ogljikovodiki, C9-C12, n-alkani, izoalkani, ciklični, aromatski (2-25%). Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH 066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 – PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. 


Dodatki

Work Stuff Tire Applicator V3 Profi
5,97 €
wishlist

Povezani izdelki