IGL Ecoshine Tyre 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

FG000023

Nov izdelek

Zaščitni premaz za pnevmatike

Več informacij

Ecoshine Tire je inovativen zaščitni premaz za pnevmatike. Pnevmatiko zaščiti, ji obnovi tovarniški izgled ter na njej ustvari hidrofoben efekt kateri bistveno zmanjšuje nabiranje vode in umazanije na pnevmatiki. Ustvarja tovarniški izgled pnevmatike, na površini pa ustvari zaščitni sloj kateri ščiti pnevmatiko pred bledenjem in pokanjem. Specialna mešanica sestavin z dodanimi voski prodre globoko v pnevmatiko, kar zagotavlja dolgotrajen efekt. Sestavine pa omogočajo, da se premaz dobro sprime z površino in da premaz ne "odleti" iz pnevmatike tudi pri sveže opranem vozilu.  

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko dobro očistite z namenskim čistilom in popolnoma posušite. Sredstva nikoli ne nanašajte na mokro pnevmatiko z namenom da se izdelek bolje sprime z površino. Nanesite izdelek na aplikator ter ga v tankem sloju razmažite po pnevmatiki. Pustite, da se izdelek popolnoma vpije.  Priporočamo da po nanosu premaza vsaj 10 minut počakate z vožnjo.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki