ATG Jelly Cleaning Gel 160g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

ATG165

Nov izdelek

Čistilni gel

Več informacij

ATG čistilni gel je zaradi svoje elastične in prožne narave izjemno učinkovit pri pobiranju prahu. Je enostaven za uporabo in učinkovito očisti vse težko dostopne površine v vašem avtomobilu, pisarni in domu. Odstranjevalec prahu očisti prah in umazanijo iz zračnih odprtin, tipkovnic, telefonov, računalniških konzol, tiskalnikov itd. Enostavno se razširi na večje površine s preprostim valjanjem ali pritiskom na površino, ki je potrebna čiščenja. Z nekaj preprostimi gibi se prah hitro oprime čistila z gelom, tako da površina ostane čista in brez madežev. Po uporabi ostane v notranjosti svež vonj po meti. Čistilni gel omogoča enostavno in prijetno čiščenje avtomobila in nego notranjosti. ATG Čistilni Gel lahko uporabite večkrat, dokler ne postane temne barve.

Ne sme se čistiti in ne sme priti v stik z vodo.


Značilnosti:

  • Nestrupeno in biološko razgradljivo.
  • Lahko se uporablja znova in znova, dokler ne postane neprozoren.
  • Odlično za računalniško tipkovnico, telefonsko tipkovnico, daljinski upravljalnik za TV, konzolo za video igre, rešetko za zvočnike, rešetko za ventilator, zračnik klimatske naprave, avtomobilske zračnike, armaturno ploščo, okensko polico in drugo.
  • Zelo učinkovito odstrani 99,99 % škodljivih delcev, ki jih najdemo na vsakodnevnih površinah.
  • Enostavno rokovanje. Gel preprosto položite na površino, ki jo želite očistiti, pritisnite 2-3 krat in nato dvignite. Prah, umazanija in dlake se prilepijo na gel.

Za dolgo življenjsko dobo ga je treba hraniti v hladnem in suhem okolju.

Povezani izdelki