Znižana cena!
Sonax ProfiLine Paint Prepare 400ml

Sonax ProfiLine Paint Prepare 400ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


10,47 € z DDV

-30%

14,95 € z DDV

237300

Nov izdelek

Sredstvo za razmaščevanje površine

Tag:

Več informacij

Sonax ProfiLine Paint Prepare je specialna mešanica topil za efektivno odstranjevanje ostankov polirnih past, olj in maščob. Idelen je za kotrolo mod posameznimi stopnjami poliranja ter za pripravo površine pred nanosom voska, sealanta ali keramičnega premaza. V nasprotju z alkoholom je Paint Prepare zelo enostaven za uporabo. Primeren je tudi za odstranjevanje starih zaščitnih premazov ter za razmaščevanje površine.

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite direktno na površino in obrišite s čisto mikro krpo. Nato z drugo stranjo krpe površino prebrišite še enkrat, da popolnoma odstranite vse sledi čistila in maščob.

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 – Zelo lahko vnetljiv aerosol. H280 – Vsebuje plin pod tlakom; segrevanje lahko povzroči eksplozijo. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P211 – Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 – Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P412 – Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki