RRC Bad Boys Wheel Cleaner Neon 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

RRCBB25

Nov izdelek

Čistilo za platišča

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

RRC Bad Boys Wheel Cleaner Neon je učinkovito alkalno čistilo za čiščenje platišč prijetnega vonja po grenivki. Zaradi svoje intenzivne "neon" barve je sredstvo dobro vidno in ga enostavno lociramo, kje je čistilo že nanešeno in kje ne.  Zaradi svoje nekoliko gelaste formulacije na površini tvori posebno formo in je tako posledično zelo učinkovito. Vsebuje antikorozijske inhibitorje, ki kovinska platišča dodatno ščitijo pred korozijo. Sredstvo je varno za uporabo na vseh vrstah platišč.

Navodila za uporabo:
Iz platišča najprej odstranimo grobo umazanijo z pomočjo vodnega curka. Sredstvo napršimo na površino in počakamo nekaj minut. V kolikor je potrebno si pomagamo z namenskimi krtačami, gobami, ali rokavicami. Na koncu platišče dobro speremo z vodo. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. Sredstva nikoli ne nanašamo na vroče platišče in na neposredni sončni svetlobi. Priporočilo: Ni primerno za surovi aluminij ali slabo lakirana platišča. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: tetrasatrijev edetat, alkil-poliglukozidni maščobni alkohol. Nevarno: H318 Povzroča resne poškodbe oči. EUH208 Vsebuje: Hexyl Cinnamal. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. P264 Po ravnanju si temeljito umijte roke. P280 Nosite zaščitne rokavice / zaščitno obleko / zaščito za oči / zaščito za obraz. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj slecite vsa onesnažena oblačila. Sperite kožo z vodo /tuš. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče ter nadaljujte z izpiranjem. P501 Vsebino / posodo zavrzite v ustrezno posodo za recikliranje v skladu z lokalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: Sestava: 5-15% neionskih površinsko aktivnih snovi, 5-15% EDTA in njihove soli, <5% fosfonatov, <5% amfoternih površinsko aktivne snovi, parfumi, barvila.



Povezani izdelki