Revive Bug & Grime Remover 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


13,46 € z DDV

-25%

17,95 € z DDV

RV1021000

Nov izdelek

Odstranjevalec insektov in cestne umazanije

Več informacij

Čistilo zasnovano za odstranjevanje trdovratnih ostankov insketov, cestnega filma in splošne umazanije. Uporaba čistila bistveno zmanjša možnost nastanka prask med samim pranjem. Njegova pH nevtralna formula je sestavljena iz blagih eteričnih olj in visoko zmogljivih detergentov in je popolnoma varna za uporabo na laku, steklu in plastikah. Ne odstranjuje voskov, sealantov ali coatingov.

Prednosti:
- Večnamensko čistilo za predpranje vozil
- Visoko koncentrirana formula
- Pripravljen za uporabo
- Deluje hitro in učinkovito
- pH nevtralen
- Nežen do površine, učinkovito odstranjuje cestno umazanijo
- Varen za uporabo na plastikah, laku in steklih
- Ne odstranjuje zaščitnih premazov

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite na ohlajeno površino in pustite delovati par minut, da zmehča trdovratno umazanijo. Ostanek čistila nato sperite z visokotlačnim čistilcem. Čistila nikoli ne nanašajte na segreto površino ali na neposredni sončni svetlobi. Čistilo se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P282 – Nositi hladne izolirne rokavice/zaščito za obraz/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki