Revive Wheel Cleaner 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


9,71 € z DDV

-25%

12,95 € z DDV

RV209500

Nov izdelek

Čistilo za platišča

Več informacij

Brezkislinsko, pH nevtralno čistilo za čiščenje platišč. Nežno in učinkovito razgradi cestno umazanijo, zavorni prah, kontaminacjjo in ostalo umazanijo. Zaradi nevtralne formule je popolnoma varen za uporabo na vseh vrstah klasičnih in modernih platišč. Čistilo je odlično za varno vzdrževanje redno čiščenih platišč in platišč zaščitenih z voskom ali sealantom. V primeru zelo trdovratne umazanije priporočamo uporabo čistila Revive Fallout Remover.

Prednosti:
- visoko koncentrirana formula
- čistilo je že pripravljeno za uporabo
- deluje hitro
- pH nevtralna formula
- nežna in učinkovita formula z dodatkom naravnih eteričnih olj
- varen za uporabo na vseh platiščih, tudi poliranih
- prijeten saden vonj

Navodila za uporabo:
Platišče sperite, da odstranite vse večje delce umazanije. Napršite čistilo in pustite delovati par minut. Nikoli ga ne nanašajte na vročo površino. Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Po potrebi si pri čiščenju lahko pomagate tudi z krtačko ali čopičem. Ostanek čistila sperite z vodo in platišče obrišite do suhega.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P282 – Nositi hladne izolirne rokavice/zaščito za obraz/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki