Alchemy Chemical X Iron Remover 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

ALC-CHX500

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Category: .
Tag:

Več informacij

Chemical X je odstranjevalec kovnskih delcev z vseh zunanjih delov vozila. Odličen je za odstranjevanje zračne rje in trdovratnega zavornega prahu na platiščih. Zaradi gelaste formule na površini ostane dlje časa kot konkurenčni izdelki. Njegova pH nevtralna formula je popolnoma varna za uporabo na vseh površinah. Dodan indikator delovanja poskrbi, da se čistilo ob stiku z kovinskim delcem obarva rdeče. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na popolnoma ohlajeno površino in pustite delovati cca. 5 minut. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Za čiščenje zelo trdovratne kontaminacije si lahko pomagate tudi z krtačo, gobo ali rokavico. Površino sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo ter po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.