Chemical Guys Ecosmart RU 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

Nov izdelek

Čistilo za brezvodno pranje z voskom - pripravljen za uporabo

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Ecosmart-RU (Ready to Use) je kompleten sistem brezvodnega pranja, kateri čisti, povrača sijaj in zaščiti vaše vozilo. Ecosmart je zasnovan na osnovi ekološke carnaube, katera na površinu ustvarja visok sija ter gladek in zaščiten lak. Posebne sestavine okoli nesnage ustvarijo zaščitni sloj, kateri preprečuje nastanek prask med brisanjem vozila. Zato je Ecosmart popolnoma varen za uporabo, neglede na površino. Z Ecosmart-om lahko operete vozilo kjerkoli, kadarkoli. Sredstvo je primerno za uporabo na vseh zunanjih površinah kot so lak, platišča, koloteki, odbijači, in ostala mesta. Sredstvo ni primerno za čiščenje blatnih in zelo umazanih vozil. Ecosmart lahko uporabljate tudi kot quick detailer po vsakem pranju vozila ali za odstranjevanje prahu ter prstnih odtisov.

Navodila za uporabo: 
Za dosego najboljšega rezultata, sredstvo vedno uporabljajte v senci. Napršite sredstvo na ohlajeno površino in nežno obrišite z mehko mikro krpo. Po prvem brisanju lahko na površini ostane sled voska zato površino do suhega obrišite z novo, čisto mikro krpo. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo, po potrebi ga lahko tudi redčite z vodo. Priporočamo redčenje z destilirano vodo, da preprečite nastanek sledi vodnega kamna.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne
rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA  ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj  minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z
izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki