Chemical Guys Synthetic Quick Detailer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

WAC21116

Nov izdelek

Quick detailer in lubrikant

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Sinthetic Quick Detailer je vrhunsko sredstvo za čiščenje, zaščito in visok sijaj vozila. Njegova 100% sintetična formula ustvarja moker videz vozila, podaljšuje življensko dobo predhodno nanešenih zaščitnih premazov ter je zelo primeren za uporabo v avto salonih ter prireditvah saj enostavno odstranjuje prstne odtise, prah in ostalo lažjo umazanijo. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah ter vseh barvnih odtenkih. Je popolnoma varen za uporabo tudi na neposredni sončni svetlobi ter v vlažnih pogojih. Primeren je tudi kot lubrikant za polirni plastelin ter za kar 75% preprečuje nastanek prask pri brisanju vozila (ob nanosu na mokro vozilo).

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno nanašajte na očiščeno površino. Napršite tanek sloj na vozilo in ga prebrišite z mehko mikro krpo. Po 10-15 minutah vozilo obrišite še enkrat. Lahko ga nanašate tudi na mokro vozilo, ki ga nato le obrišete s krpo za brisanje vozil. Za uporabo s polirnim plastelinom ga nanesete na vozilo, obdelate s plastelinom in obrišete s čisto mikro krpo. Med uporabo plastelina mora biti površina konstantno navlažena, da preprečite nastanek poškodb in prask.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 – PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.
 

Povezani izdelki