Angelwax Enigma QED 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,97 € z DDV

ANG51891

Nov izdelek

Detailer z dodanimi keramičnimi delci

Več informacij

Angelwax Enigma QED je ultimativen quick detailer, zasnovan na najnovejši keramični tehnologiji. Unikatna formula doda sloj keramične zaščite na obstoječ keramični premaz ali vosek, lahko pa ga uporabite tudi kot samostojni zaščitni premaz. Vozilu povrne izjemno bleščeč videz, popolnoma gladko površino ter podaljšuje obstojnost predhodno nanešenih premazov. Uporaba detailerja je zelo enostavna in hitra. Primeren je za uporabo na vseh barvnih odtenkih.

Navodila za uporabo:
Detailer vedno nanašajte na površino s pomočjo mehke in čiste mikro krpe. Napršite sredstvo na krpo ter razmažite po površini vozila. Krpo nato obrnite na čisto stran in odstranite vse ostanke sredstva. Pred nanosom detailerja priporočamo pranje vozila s šamponom Angelwax Enigma Shampoo.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki