Znižana cena!
Waxaddict Lustre Carnauba Spray 500ml

Waxaddict Lustre Carnauba Spray 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


8,42 € z DDV

-35%

12,95 € z DDV

WALS500

Nov izdelek

Tekoča carnauba za povečevanje sijaja vozil

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Waxaddict Lustre je emulzija naravnega carnauba voska, katera na površini vozila ustvarja topel in svilnat izgled površine. Vsebuje nežne čistilne delce, kateri odstranjujejo lažjo umazanijo ter prstne odtise zato lahko Lustre uporabljate tudi kot quick detailer. Sredstvo je narejeno na vodni osnovi in je primerno za uporabo tudi na mat lakih in folijah. Lustre na površini ne ustvarja zaščite, narejen je izključno samo za ustvarjanje visokega sijaja vozil. Zato je zelo primeren za pripravo vozila na šov, razstavo,... ter za vzdrževanje vozila na samem dogodku. V kolikor iščete tekoči vosek, kateri na površini ustvarja tudi zaščito, priporočamo uporabo voska Waxaddict Fo'Show.

Navodila za uporabo:
Lustre vedno nanašajte na čisto in suho vozilo. Za najboljše rezultate napršite sredstvo na površino ter pustite cca. 1 minuto, da se sprime s površino. Nato ostanek sredstva obrišite z mehko in čisto mikro krpo. 

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 208 – Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki