303 Speed Detailer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

66303SPD

Nov izdelek

Detailer z UV blokerji za zaščito in sijaj vozil 

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

303 Speed Detailer je premuim izdelek, namenjen za hitro čiščenje, zaščito ter ustvarjanje visokega sijaja na vseh površinah. Čisti in ščiti vse površine iz steklenih vlaken, barve, plastik, kovin in stekla. Enostaven za uporabo, le napršite in obrištete. Antistatična formula odbija prah, umazanijo in madeže ter celo ščiti pred lažjimi mikro praskami. Kot večina 303 izdelkov tudi Speed Detailer vsebuje dodane UV blokerji, kateri preprečujejo bledenje barve. Za seboj ne pušča nikakršnih sledi, le visok sijaj površine.

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno nanašajte na popolnoma ohlajeno in suho površino. Plastenko dobro pretresite. Napršite sredstvo direktno na površino, panel za panelom. Z čisto in mehko mikro krpo Speed Detailer razmažite po površini nato krpo obrnite na čisto stran in obrišite ostanek sredstva. Postopek ponavljajte dokler ne zaščitite celotnega vozila.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P321 – Posebno zdravljenje (glejte … na tej etiketi). P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki