Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

CGH500

Nov izdelek

Quick detailer z dodanimi SiO2 delci

Več informacij

Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer je detailer za hiter in enostaven način povrnitve sijaja, gladkosti in zaščite vsem zunanjim površinam vozila. Vsebuje SiO2 delce, takšne kakršne najdete v keramičnih premazih, kateri poskrbijo za visok sijaj, izjemno odtekanje vode s površine ter zaščito pred zunanjimi vplivi. Nanos zaščite je zelo enostaven, napršite ga na vozilo in obrišete. Zaradi njegove enostavnosti je primeren za uporabo po vsakem pranju vozila. Primeren je za uporabo na vozilih zaščitenih s keramičnimi premazi in ostalimi zaščitami kot tudi na vozilih brez zaščit. Lahko ga nanašate na vse zunanje površine vozila.

Navodila za uporabo:
Premaz vedno uporabljajte le na suhem vozilu. Nanesite manjšo količino premaza direktno na vozilo ter ga z čisto mikro krpo enakomerno razmažite po površini. Krpo nato obrnite na čisto stran ter površino še enkrat obrišite, da odstranite vse sledi premaza.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki