Akcija!
Meguiar's Swirl X

Meguiar's Swirl X 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


12,32 € z DDV

-35%

18,95 € z DDV

Nov izdelek

Odstranjevalec hologramov in vrtinčastih prask

Category: Ročno poliranje.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Swirl X je odlična pasta za odstranjevanje hologramov in vrtinčastih prask, ki ponavadi nastanejo pri poliranju z grobo pasto. Hitro in učinkovito vrne kristalno jasen odsev na prozornih lakih. Primeren tako za ročni kot strojni nanos.

Ročni nanos:
Pred uporabo pasto dobro pretresite. Za najboljše rezultate vedno delajte v senci in na ohlajenem vozilu. Nanesite manjšo količino paste na aplikator ali mikro krpo. S krožnimi gibi in srednje močnim pritiskom, obdelajte panel velikosti 60x60 cm. Ostanke paste obrišite z kvalitetno mikro krpo. Za najboljšo zaščito z visokim sijajem, priporočamo naknaden nanos zaščitnega voska ali sealanta.

Strojni nanos:
Pred uporabo pasto dobro pretresite. Za najboljše rezultate vedno delajte v senci in na ohlajenem vozilu. Za strojno nanašanje paste, priporočamo uporabo ekscentričnega polirnega stroja. Nanesite manjšo količino paste na fino polirno gobo. Spolirajte prizadeto mesto z navkrižnimi gibi. Ostanke paste obrišite z kvalitetno mikro krpo. Po potrebi lahko postopek ponovite. Za najboljšo zaščito z visokim sijajem, priporočamo naknaden nanos zaščitnega voska ali sealanta.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv.P101 Če potrebujete zdravniško pomoč pokažite embalažo ali etiketo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati hlapov. P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali obleko. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P331 NE izzvati bruhanja. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.Povezani izdelki