Chemical Guys All In 1 Polish + Shine + Sealant 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

GAP106_16

Nov izdelek

Polirna pasta + zaščitni sealant v enem

Tag:

Več informacij

All In One Polish + Shine + Sealant je akrilna formula, brez silikonov, katera polira, ščiti in povrača sijaj vašega vozila v enem koraku. All In 1 je dovolj abraziven, da odstranjuje tudi večje praske, za seboj pa pušča bleščeč sijaj. Kot je že omenjeno v nazivu izdelka, pasta deluje v treh smereh. Polirni delci odstranjujejo oksidacijo, manjše praske in vrtinčaste praske, povečevalec sijaja povrača sijaj in globino barve, zaščitni sealant pa vozilo zaščiti pred vremenskimi vplivi. Efekt paste je obstojen približno šest mesecev. Za še boljše rezultate in večji sijaj lahko vozilo po poliranju zaščitite še s katerim izmed sealantov ali voskov. All In 1 lahko uporabljate ročno ali s pomočjo polirnega stroja. Ne vsebuje silikonov zato lahko pasto uporabljate tudi na sveže pobarvanih površinah. Ne potrebuje sušenja, po nanosu je lahko takoj odstranite.

Navodila za uporabo:
Ročni nanos: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Nanesite manjšo količino paste na penast aplikator, npr. Flexipads Tri-Foam Oval. Polirajte z grobo stranjo aplikatorja. Pasto vedno nanašajte na manjše površine, cca. 40 x 40 cm. Ostanek paste odstranite z kvalitetno mikro krpo. Po potrebi lahko nanesete še dodatno zaščito.

DA polirni stroj: Nanesite 4-5 kapljic paste na željeno polirno gobico. Nastavite obrate na 1. in pasto razmažite po površini. Povečajte hitrost na 5-6 ter polirajte manjše panele, cca. 40 x 40 cm. Na vsakem panelu naredite 2-3 prehode, brez pritiska, dokler na površini ne ostane le oljnat film. Poliranje zaključite z lahkim pritiskom. Ostanek paste odstranite z kvalitetno mikro krpo. Po potrebi lahko nanesete še dodatno zaščito.

Rotacijski polirni stroj: Nanesite 4-5 kapljic paste na željeno polirno gobico. Nastavite obrate na 1000-1500 in pasto razmažite po površini. Polirajte manjše panele, cca. 40 x 40 cm. Na vsakem panelu naredite 2-3 prehode, brez pritiska le z težo polirnega stroja, dokler na površini ne ostane le oljnat film. Za zaključni prehod povečajte obrate na 1200-1800. Ostanek paste odstranite z kvalitetno mikro krpo. Po potrebi lahko nanesete še dodatno zaščito.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki