Znižana cena!
Gtechniq P1 Nano Composite Polish 1L

Gtechniq P1 Nano Composite Polish 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


35,70 € z DDV

-30%

51,00 € z DDV

66911

Nov izdelek

Enostopenjska polirna pasta

Category: Ročno poliranje.
Tag:

Več informacij

Gtechniq-ov prodor v nano kompozitne materiale je omogočil razvoj neverjetno enotnih abrazivnih delcev na nanoskopski lestvici. Ta prodor je Gtechniq-u omogočil razvoj polirne paste, ki skoraj ne potrebuje lubrikanta ima pa tri velike prednosti pred običajnimi polirnimi pastami:
- Veliko več aktivnih delcev, ki delujejo na površini, pasta deluje hitreje in z manj truda
- Virtualno brez lubrikantov pomeni, da pasta ne ustvarja prahu in ostalih ostankov – količina        lubrikantov v klasičnih pastah velikokrat prekrije manjše nepravilnosti, katere so razkrite, ko      pasto enkrat odstranite. Z P1 dobite kar vidite.
- Manjši aktivni delci preprečujejo preveliko segrevanje površine, kar omogoča veliko bolj varno delo. Manjše segrevanje prav tako omogoča več prehodov na istem mestu, brez strahu pred poškodbo.

P1 je odlična tudi pri ročnem poliranju. Ne vsebuje nikakršnih polnil. Uporaba paste P1 vam prihrani veliko denarja. Ne potrebujete treh polirnih past in treh gobic ampak lahko vse delo storite le z uporabo ene paste in ene gobice. P1 omogoča poliranje s kar pol manj prehodi z rotacijskim polirnim strojem kot pri konkurenčnih pastah, kar vam omogoča daljše uživanje z vozilom kot z vzdrževanjem.

Navodila za uporabo: Prepričajte se, da je površina hladna na otip in ne na neposredni sončni svetlobi. Plastenko dobro pretresite. Polirna gobica mora biti pred nanosom paste suha in popolnoma čista. Polirajte le površine, katere ste predhodno dobro pripravili (očistili in dekontaminirali). P1 je polirna pasta na vodni osnovi zato lahko zasušene ostanke paste odstranite z vodo. Priporočeno število obratov, pri rotacijskem polirnem stroju, je med 900 in 1200 rpm. P1 lahko uporabite tudi z DA polirnim strojem ali ročno. Ostanke paste odstranite s pomočjo namenskega čistila, npr. Gtechniq Panel Wipe.

OPOZORILA: Zdravju škodljivo pri zaužitju. Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI ZAUŽITJU: NE izzvati bruhanja. Takoj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki