CarPro Essence Hybrid Polish 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


69,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,32 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 12,32 €
Odplačati želim čim prej
3 x 24,38 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 24,38 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

CQES1000

Nov izdelek

Hibridna polirna pasta z SiO2 zaščito

Tag:

Več informacij

Essece je nov, inovativen izdelek izpod rok CarPro-jevih tehnikov. CarPro Essence je unikatna mešanica Quartz-a, obstojnih smol z visokim sijajem in finih abrazivov, kateri tvorijo pasto, kakršne trg še ne pozna. Essence vsebuje polnila, katera prasko zapolnijo ter zaščitijo površino. Poleg vsega, vozilo dobi neverjeten sijaj. Kljub finim abrazivom, ima pasta v kombinaciji z mikro fibra polirno gobico odličen odrez zato se jo lahko uporablja tudi za večje korekcije. Essence in CarPro Gloss Pad pa ustvarjata sijaj, kakršnega so sposobne le redke polirne paste. Z uporabo paste Essece spolirate vozilo v bistveno krajšem času kot s podobnimi pastami. Essence odstranjuje praske, doda vozilu zaščitni sloj, ustvarja visok sijaj ter poveča debelino laka. Otročje lahka za odstranjevanje. Barva po poliranju postane popolnoma gladka, globoka, reflektivna in pripravljena za takojšni nanos zaščitnih premazov C.Quartz ali Reload. Ker pasta deluje tudi kot primer, je nanašanje zaščitnih premazov C.Quartz lažje kot kadar koli. Kombinacija Essence in C.Quartz pa tvori izjemen sijaj in zaščito vozila.

Prednosti:
- Pripravi vozilo za nanos zaščitih premazov C.Quartz in Reload
- Ustvarja neverjeten sijaj vozila
- Polni praske z obstojno zaščito
- Vozilu doda sloj SiO2 Quartz zaščite
- Primerna za uporabo z DA in rotacijsko polirko ter tudi ročno

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
Strojna uporaba: Za odstranjevanje večjih prask priporočamo uporabo z MF grobo polirno gobico. Za pridobivanje sijaja uporabite CarPro Gloss Pad. Nanesite pasto na površino, s pomočjo polirnega stroja, pri nizkih obratih. Polirajte s srednjo hitrostjo. Ko se pasta popolnoma razgradi jo obrišite z čisto mikro krpo. Med poliranjem večkrat očistite polirno gobico.
Ročna uporaba: Nanesite Essence na penast aplikator in z krožnimi gibi spolirajte površino. Počakajte 3 minute in ostanek paste obrišite s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Nevarno: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

Povezani izdelki