Bilt-Hamber Cleanser-Polish 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,95 € z DDV

BHCP

Nov izdelek

Fina polirna pasta za odpravo nepravilnosti

Več informacij

Bilt-Hamber Cleanser-Polish je večkrat nagrajena polirna polirna pasta na osnovi smol, katera zagotavlja izjemen sijaj in odlično odpravo mikro prask, katere kazijo izgled vašega vozila. Cleanser-Polish je zelo primeren za uporabo po polirnem plastelinu, da odstranite vse morebitne praske, katere lahko nastanejo po plastelinanju. Površina postane popolnoma gladka, sijoča ter popolnima brez trenja. Pasta primerna za ročno poliranje in je zelo enostavna za uporabo.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in posušite. Po potrebi ga očistite tudi s polirnim plastelinom. Na priložen aplikator nanesite par kapljic paste ter začnite polirati z krožnimi gibi. Polirajte z lažjim ali srednjim pritiskom. Pustite, da se politura posuši ter jo nato odstranite s priloženo mikro krpo. Po končanem poliranju priporočamo še nanos zaščitnega voska kot npr. Bilt-Hamber Hydra-Wax ali Double-Wax.

Navodila za uporabo:
Pozor: P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P301 + P330 + P331 – PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki