Meguiar's 3 -in-1 Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


35,97 € z DDV

G191016

Nov izdelek

Več informacij

Meguiar's 3-in-1 Wax je enostavna in hitra rešitev za čiščenje, poliranje in zaščito laka v enem preprostem koraku. Zagotavlja odlične rezultate v kratkem času. Napredna abrazivna tehnologija hitro in enostavno odstrani vrtinčaste praske, sledi vodnega kamna in ostale nepravilnosti na laku. Bogata polirna olja dodajo globino, barvo ter visok glos in sijaj. Formula vsebuje unikatno mešanico naravnega carnauba in sintetičnega voska, katera zagotavlja odličen odboj vode in obstojno zaščito vozila. V nasprotju z podobnimi izdelki je Meguiar's 3-in-1 Wax hiter in enostaven za uporabo ter se odstranjuje brez, da bi poškodovali finiš vozila. Primeren je tako za ročni kot strojni nanos z ekscentričnim polirnim strojem.

Navodila za uporabo:
Vozilo operite in popolnoma posušite. S priloženim penastim aplikatorjem nanesite manjšo količino paste na površino in polirajte s krožnimi gibi dokler pasta ne izgine s površine. Spolirano površino obrišite z čisto mikro krpo ter postopek ponavljajte dokler ne spolirate celotnega vozila. Izdelek lahko uporabljate tudi v kombinaciji z ekscentričnim polirnim strojem in srednje grobo ali fino polirno gobico.

Varnostni napotki:
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.  P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki