Meguiar's D166 Ultra Polishing Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


27,95 € z DDV

D16616

Nov izdelek

Polirna pasta z dodanim voskom

Category: Ročno poliranje.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Ultra Polishing Wax je revolucionaren 'all-in-one' izdelek za odpravo prask ter nanos zaščite v enem koraku. Odstranjuje manjših do srednje velikih prask, dodana mešanica polmerov, silikonov in carnauba voska pa vozilo zaščiti pred zunanjimi vplivi. Ultra Polishing wax je primeren tudi za odstranjevanje oksidacije in sledi vodnega kamna. Z njegovo pomočjo vozilo hitro vrnete v zavidljivo stanje saj je izdelek izjemno preprost za uporabo. Uporabljate ga lahko v kombinaciji z vsemi polirnimi stroji in tipi gobic ter celo ročno.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Polituro vedno uporabljajte v senci in na ohlajenem vozilu. Nanesite par kapljic polirne paste na poljubno gobico, enakomerno razmažite po površini ter začnite polirati z nizkimi obrati. Po parih prehodih obrate povečajte in polirajte dokler ne dosežete visokega sijaj površino oz. se pasta na vozilu ne razgradi. Ostanek obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Po potrebi lahko na vozilo nanesete še dodaten sloj zaščitnega premaza.

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 – Povzroča draženje kože. H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. EUH 208 – Vsebuje Mixture of 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one and 2-methyl-2Hisothiazol-3-one. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki