Meguiar's Quik Scratch Eraser Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

G190200

Nov izdelek

Komplet za odstranjevanje prask

Tag:

Več informacij

Set vsebuje nastavek za poliranje, ki ga vpnete v vrtalko, polituro ScratchX.20 118ml in krpo iz mikrovlaken. S tem setom s pomočjo vrtalke in politure hitro in enostavno odstranite površinske praske in druge napake na laku.

Uporaba: Izdelek/plituro pred uporabo dobro pretresite! Uporabljajte v senci, na čisti ohlajeni površini. Vpnite nastavek z gobico za poliranje v vrtalko skladno z navodili proizvajalca vrtalke. POSKRBITE, DA BO POLIRNI NASTAVEK VARNO PRITRJEN V VRTALKO! Med obdelavo vrtalko vedno držite z obema rokama in pazite, da gobica vedno s celotno površino nalega na obdelovalno površino. Vrtalka in gobica morajo biti vedno v gibanju. Če se boste zadrževali na enem mestu, lahko pride do pregrevanja in poškodb laka.

  1. Na gobico polirnega nastavka nanesite manjšo količino politure ScratchX v obliki črke X
  2. Gobico s celotno površino položite na prasko, zaženite vrtalko s srednjimi obrati in naredite 5-6 prekrivajočih se potegov preko prask. Če je napaka na laku še vidna, ponovite postopek.
  3. Višek politure ScratchX odstranite z gobice tako, da gobico nekajkrat pritisnete na vlažno krpo iz mikrovlaken. Nato ponovite postopek s 5-6 prekrivajočimi se potegi, brez dodatne politure in z manjšim pritiskom.
  4. Ostanke politure z laka odstranite s krpo iz mikrovlaken

Varnostni napotki:
Vsebuje: NUC - solvent nafta srednja alifatska. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenost: živčevje EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P101 Če potrebujete zdravniško pomoč pokažite embalažo ali etiketo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. 

Povezani izdelki