Mothers CMX Ceramic 3in1 Polish & Coat 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

MO-01716

Nov izdelek

Polirna pasta z SiO2 zaščito

Tag:

Več informacij

Mother's CMX Ceramic 3in1 Polish & Coat je polirna pasta, ki odgovarja na mnoga vprašanja in jo lahko uporabljamo za različne namene. Kot  predpripravo za nanos keramičnih zaščit, obnovo zaščit ali kot polirno pasto z zaščito. Gre za vsestranski produkt, primeren tako za domače, kot tudi profesionalne uporabnike. Specialni abrazivni delci hitro in učinkovito odstranjujejo poškodbe na zaščitenih ali nezaščitenih površinah. Sio2 delci poskrbijo, za izreden sijaj, globino barve, medtem, ko se pasta sprime s površino le ti akrilni Sio2 delci ustvarjajo odličen primer za nanos keramične zaščite. Pasta ne vsebuje polnil in voskov, kar še dodatno omogoča boljše sprijemanje zaščitnega premaza na površino. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Vedno nanašamo na čisto, suho in hladno površino. Nanašamo le na en panel vozila na enkrat.  Pasta je primerna za ročni ali strojni nanos. 1. Manjšo količino paste nanesemo na polirno gobico, aplikator ali mikro krpo. 2. Izbrani panel spoliramo z konstantnim pritiskom in hitrostjo. 3. Presežek produkta odstranimo še ko je moker z mehko in suho mikro krpo. Krpo večkrat obrnemo in zbrišemo do suhega. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 

Povezani izdelki