Carbon Collective Supreme Wash Mitt

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

CCSWM

Nov izdelek

Rokavica iz mikro vlaken za pranje vozil

Tag:

Več informacij

Carbon Collective Supreme Wash Mitt je rokavica za pranje vozil, narejena iz ultra mehkih mikro vlaken, katera varno odstranjujejo umazanijo s površine vozil. Mikro vlakna nežno dvignejo umazanijo in jih potegnejo globoko v notranjost rokavice. S tem preprečite, da bi delci umazanije povzročali poškodbe in praske na površini. Ko rokavico sperete v vedru z vodo, umazanija brez dežav odpade na dno vedra. Notranjost rokavice je narejena iz vpojne pene, katera zadržuje mešanico šampona in vode ter preprečuje, da bi z suho rokavico drgnili po vozilu. Tanka zasnova omogoča enostaven dostop do najtesnejših površin vozila.

Vzdrževanje:
Rokavico lahko po uporabi operite v pralnem stroju, na 40°, brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo uporabo čistila Gyeon Q²M Towel Wash, Chemical Guys Microfiber Wash ali Ma-Fra Microfiber Wash. Rokavico vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju. Rokavice nikoli ne likajte.

Povezani izdelki