Q11 Nano Ceramic Wax 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,95 € z DDV

014462

Nov izdelek

Zaščitni vosek za vozila

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Efektiven zaščitni vosek za zaščito vseh vrst vozil, izdelan na osnovi silikonskega dioksida in trdih voskov. Zahvaljujoč svojim sestavinam na površini tvori učinkovit zaščitni sloj, kateri površine varuje pred zunanjimi vplivi, škodljivimi UV žarki in umazanijo. Vosek je otročje lahek za nanašanje, poleg tega pa ustvarja visoki sijaj, odlično hidrofobnost površine ter deluje dolgotrajno. Primeren je za vse vrste avtomobilskih lakov. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Vosek vedno nanašamo na dobro očiščeno in hladno površino.  S pomočjo priložene gobice nanesemo na površino s pomočjo krožnih gibov. Počakamo ca. 5 minut da se vosek na površini posuši ter zbrišemo z primerno mehko mikro krpo za brisanje voskov. Za boljšo obstojnost lahko nanesemo še en sloj. Nikoli ne nanašamo na direktni sončni svetlobi.

Varnostni napotki:
EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv

Povezani izdelki