Angelwax Angelwash 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,95 € z DDV

Nov izdelek

Šampon za pranje vozil s sušilnim učinkom

Tag:

Več informacij

Angelwash je šampon za ročno pranje vozil. Prodira med umazanijo in površino vozila ter tako hitro, varno in učinkovito odstranjuje umazanijo. Zaradi samosušilnega učinka, po zadnjem spiranju, voda povsem odteče s površine. Njegova pena nežno čisti tudi najobčutljivejše lake ter ne pušča nikakršnih poškodb ali prask. Za seboj pušča visok sijaj in gladko površino. Vsebuje posebne lubrikante, ki zagotavljajo popolnoma varno uporabo. Samosušilni učinek preprečuje nastanek vodnega kamna, saj po pranju voda odteče s površine. pH nevtralna formula ne odstranjuje predhodno nanešenih voskov ali sealantov.

Navodila za uporabo: Zmašajte 2 pokrovčka Angelwash-a v vedro z čisto vodo ter s pomočjo visokotlačnega čistilca ali vrtne cevi ustvarite gosto peno. Operite vozilo od strehe navzdol. Po pranju vozilo sperite z vodo in počakajte, da le ta odteče. Ostanek vode odstranite z mikro krpo za sušenje vozil.

Nasvet: Za najboljše rezultate vozilo najprej operite z detergentom za predpranje Angelwax Cleanlines, da odstranite vse večje delce umazanije. Po pranju z šamponom pa nanesite še Angelwax QED za dodaten sijaj in zaščito.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.

Povezani izdelki