Znižana cena!
Gyeon Q²M Bathe Essence 1L

Gyeon Q²M Bathe Essence 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


23,96 € z DDV

-20%

29,95 € z DDV

Q2MBAES1000

Nov izdelek

Super koncentriran šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

Gyeon Q²M Bathe Essence je čista esenca šampona. Neverjetno mešalno razmerje (1:1200) zagotavlja, da za eno pranje porabite le 5ml šampona. Tako ena 400ml plastenka zadošča za kar 80 pranj, 1L plastenka pa za neverjetnih 200. Njegova odlična čistilna moč in sposobnost odstranjevanja umazanije in lažje organske kontaminacije sta združena z fantastično gladkostjo in bogato peno. Bogato penjenje šampona je ključno za gladko drsenje gobe ali rokavice po vozilu, s tem se tudi bistveno zmanjša možnost nastanka prask med pranjem. Uporaba šampona Q²M Bathe Essence skoraj da izniči trenje med kvalitetne gobo ali rokavico in lakom vozila. 

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo, da odstranite vse večje delce umazanije. Priporočamo uporabo visokopenečega predpranja Gyeon Q²M Foam, da zmehčate trdovratnejšo umazanijo pred šamponiranjem vozila. V vedro zmešajte 10L vode in 5-10ml šampona Q²M Bathe Essence. Začnite s pranjem od strehe navzdol. Priporočamo uporabo kvalitetne gobe ali rokavice saj s tem zmanjšate možnost nastanka prask na vozilu. Šampon se na površini ne sme zasušiti, pri pranju na višjih temperaturah priporočamo, da vozilo večkrat sperete. Vozilo po pranju sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo, da odstranite vse ostanke šampona in umazanije. Vozilo do suhega obrišite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor! Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet naj bo na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez teža. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki