Akcija!
Revive Luxury Shampoo 500ml

Revive Luxury Shampoo 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


14,21 € z DDV

-25%

18,95 € z DDV

RV205500

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

pH nevtralen, čisti in visoko koncentriran šampon za ročno pranje vozil. Narejen je iz mešanice naprednih čistilnih in penilnih delcev ter lubrikantov, kateri učinkovito odstranjujejo umazanijo obenem pa površino ščitijo pred nastankom prask. Luxury Shampoo je enostaven za spiranje, za seboj ne pušča nikakršnih sledi. Je popolnoma varen do predhodno nanešenih zaščit na vozilu.

Prednosti:
- visoko zmogljiv šampon za ročno pranje vozil
- visoko koncentrirana formula, mešalno razmerje do 1:2000
- Vsebuje napredne lubrikante, čistilne in penilne delce
- svež, prijeten vonj
- varen do predhodno nanešenih zaščitnih premazov
- varen za uporabo na vseh barvah in lakih

Navodila za uporabo:
Šampon zredčite z vodo v razmerju 1:650 (za generalna čiščenja). S pomočjo gobe ali rokavice ga nanesite od strehe navzdol. Vozilo sperite in obrišite z namensko mikro krpo. Šampona ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali razgretem vozilu. Šampon se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P282 – Nositi hladne izolirne rokavice/zaščito za obraz/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.Povezani izdelki