Akcija!
Infinity Wax Pure Luxury Shampoo 500ml

Infinity Wax Pure Luxury Shampoo 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,23 € z DDV

-25%

14,97 € z DDV

PUR500

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

Infinity Wax Pure Shampoo je ultra koncentriran šampon za ročno pranje vozil. Je popolnoma čisti šampon, kateri ne vsebuje nikakršnih olj ali povečevalcev sijaja. Super gladka formula enostavno odstranjuje umazanijo in cestni film brez, da bi poškodovala ali odstranila predhodno nanešen zaščitni premaz. Šampon je pH nevtralen. Bogato penjenje zmanjšuje trenje med gobo in površino vozila ter s tem bistveno zmanjša možnost za nastanek prask. Izjemna koncentracija šampona omogoča redčenje v razmerju 1:2000.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse večje delce umazanije. Sredstvo zredčite z vodo v razmerju 1:2000. Začnite s pranjem vozila od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Po končanem pranju vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem in obrišite do suhega z namensko mikro krpo za sušenje vozil.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Amini, kokosov alkildimetil. Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki