Znižana cena!
Gtechniq UV Wash 500ml

Gtechniq UV Wash 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


18,83 € z DDV

-30%

26,90 € z DDV

66W305

Nov izdelek

Šampon z dodano UV zaščito

Tag:

Več informacij

Gtechniq UV Wash je zasnovan posebej za čiščenje in vzdrževanje vozil, plovil in letal, zaščitenih z katerim izmed Gtechniq zaščitnim premazom. V nasprotju z ostalimi šamponi, UV Wash ob vsakem pranju doda UV zaščito, kar pomeni daljšo obstojnost premaza. UV Wash je super koncentriran, 100% biorazgradljiv šampon, kateri ne odstranjuje predhodno nanešenih coatingov, sealantov ali voskov. Šampon se lahko redči vse do razmerja 1:1800.

Navodila za uporabo: Plastenko dobro pretresite. Zmešajte 2 zamaška šampona z 10L vode za lažjo umazanijo oz. 4 zamaške vode z 10L vode za večjo umazanijo. Vozilo, plovilo ali letalo operite s pomočjo Gtechniq WM1 Wash Mitt rokavice, gobe ali krtače z mehkimi ščetinami. Po pranju sperite vse ostanke šampona s površine. Da preprečite nastanek belih sledi vodnega kamna, površino po pranju obrišite z Gtechniq MF2 krpo za sušenje ali katerim drugim pripomočkom.

OPOZORILA: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki