IGL Ecoclean Wash 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

FG000007

Nov izdelek

Šampon za vzdrževanje zaščitenih vozil

Tag:

Več informacij

IGL Ecoclean Wash je šampon, ki čisti, ohranja in ščiti vase vozilo v enem koraku. Unikatna mešanica sestavin in voskov zagotavlja visoko čistilno moč in varno odstranjevanje umazanije. Šampon je narejen na vodni osnovi in je popolnoma varen za okolje. Vozilu po pranju zagotavlja izjemno visok sijaj.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretrestie. Zredčite šampon v razmerju 1:100. Z vozila najprej sperite večje delce umazanije. Vozilo nato operite od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Ostanek šampona sperite z visokotlačnim čistilcem ali cevjo. Vozilo do suhega obrišite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki: 
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P315 Takoj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

Povezani izdelki