Mothers Speed Foaming Wash & Wax 1,42L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,95 € z DDV

MO-15648

Nov izdelek

Visoko peneč šampon z dodanim voskom

Tag:

Več informacij

Mothers Speed Foaming Wash & Wax je šampon z dodanim voskom kateri zagotavlja maksimalne rezultate z malo truda. Vozilo po pranju postane perfektno čisto, sijoče in zaščiteno. Šampon je primeren za nanos s penilcem, nanesete ga na vozilo, pustite delovati, da dvigne in zmehča umazanijo, ter sperete. Dodan vosek bo 'okrepil' vaš predhodno nanešen zaščitni vosek ter povrnil pravkar povoskan izgled vozila. Specialni polimeri mehčajo vodo in poskrbijo, da po uporabi šampona na vozilu ni ostankov vodnega kamna. Šampon je biorazgradljiv, pH nevtralen ter ne odstranjuje predhodno nanešenih voskov ali ostalih zaščit. 

Navodila za uporabo:
Zredčite 30ml šampona z 4L vode. Vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse večje delce umazanije. Začnite s pranjem od strehe navzdol, šampon se med pranjem na površini ne sme zasušiti. Vozilo nato še enkrat sperite in obrišite z namensko mikro krpo. Šampon lahko nanašate tudi preko penilca. V posodo dodajte poljubno količino šampona ter ga nanesite na vozilo. Počakajte, da pena z vozila odteče ter nato vozilo še enkrat sperite in obrišite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
P102 - Hraniti izven dosega otrok. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki