Aufo Finesse Caramics Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,97 € z DDV

CRM500

Nov izdelek

Šampon z dodanimi SiO2 delci

Tag:

Več informacij

Vrhunski šampon z dodanimi Si02 delci za ročno pranje vozil. Odlično odstranjuje cestno umazanijo obenem pa je popolnoma varen do predhodno nanešenih zaščitnih premazov. Dodani SiO2 delci, kakršne najdete v keramičnih premazih, poskrbijo za izvrstno odtekanje vode ter visok sijaj vozila. Šampon je zelo primeren za vzdrževanje vozil zaščitenih s keramičnimi premazi saj s vsakim pranjem nanesete še dodaten sloj zaščite. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah, tudi steklenih. 

Navodila za uporabo:
Svetujemo, da pred vsako uporabo šampona vozilo najprej operete z namenskim predpranjem. Na ta način boste zmanjšali možnost nastanka prask med pranjem vozila. Plastenko dobro pretresite. Dodajte 4-5 zamaške šampona v vedro z čisto vodo. Svetujemo, da vozilo operete z metodo dveh veder. Začnite s pranjem od strehe navzdol. Šampona nikoli ne uporabljajte na segreti površini ali na neposredni sončni svetlobi. Vozilo nato sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse ostanke šampona. Vozilo na koncu obrišite še z ustrezno mikro krpo za sušenje vozil. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 – Povzroča draženje kože. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki