Labocosmetica Revitax 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

LAB12

Nov izdelek

Šampon z dodano zaščito

Tag:

Več informacij

Revita je nova generacija nevtralnih “Wash & Coat“ šamponov, kateri vozilo operejo, zaščitijo in podaljšajo življensko dobo predhodno nanešenih zaščitnih premazov. Na nezaščitenih vozilih ustvarja visok sijaj in zaščito, primerljivo nano zaščitnim premazom, obstojno do štiri mesece. Revita je eden izmed najbolj ekonomičnih šamponov na trgu, z mešalnim razmerjem 1:100 (30mg šampona je dovolj za zaščito velikega vozila). V enem samem koraku vozilo zaščiti pred vremenskimi vplivi, agresivnimi čistili in cello ptičjimi iztrebki. Kljub temu, da je šampon pH nevtralen odlično odstranjuje cestno umazanijo in ostale nesnage. Ne vpliva na delovanje zaščitnih premazov za stekla in za seboj ne pušča nikakršnih sledi.

Navodila za uporabo:
Šampon vedno nanašajte na ohlajeno površino in nikoli na neposredni sončni svetlobi. V nasprotnem primeru lahko na vozilu nastanejo madeži. Zredčite šampon v razmerju do 1:100, vozilo sperite z vodo in začnite s pranjem od strehe navzdol. Pri uporabi pri visokih temperaturah vozilo med pranjem večkrat sperite z vodo. Ko zaključite s pranjem vozilo sperite z vodo in obrišite z namesko mikro krpo. Za dodatno zaščito in sijaj priporočamo še nanos detailerja Labocosmetica Perfecta.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.

Povezani izdelki