Znižana cena!
Gyeon Q2M WetCoat Essence 100ml

Gyeon Q2M WetCoat Essence 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


23,37 € z DDV

-35%

35,95 € z DDV

Q2MWCES250

Nov izdelek

Koncentriran wipe-less zaščitni premaz

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M WetCoat Essence je koncentrirana verzija priljubljene wipe-less zaščite Gyeon WetCoat. Posebno zasnovana formula zagotavlja najboljši možen hidrofoben efekt v enem preprostem koraku. Ni važno, ali je vaše vozilo zaščiteno ali ne, Q2M WetCoat Essence zagotavlja izjemen hidrofoben učinek v zelo kratkem času. Glavna prednost izdelka je močan hidrofoben in samočistilen efekt v enem samem koraku ter visok sijaj in glos površine. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah vozila, tudi na platiščih in steklih.

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: do 12 tednov
- pH toleranca: pH 2-11
- Kontaktni kot 90°
- Poraba: 6-20ml / vozilo

Navodila za uporabo:
Sredstvo pred uporabo zredčite v razmerju 1:5 do 1:15. Pred nanosom dobro pretresite. Uporabljajte le na vozilih, predhodno opranih s kvalitetnim pH nevtralnim šamponom. Sredstvo vedno nanašajte le na mokre površine. Takoj po nanosu sperite z visokotlačnim čistilcem. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Nikoli ga ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. SESTAVINE: ES/648/2004: >=30% neionsko površinsko aktivne snovi.

Povezani izdelki