Shiny Garage Wet Protector V2.0 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

SG13.201

Nov izdelek

Wipe-less zaščitni premaz

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Wet Protector je tekoči zaščitni premaz, kateri ustvarja popolno hidrofobnost površine. Odlikuje ga enostavna uporaba saj izdelek po pranju enostavno napršite še na mokro vozilo in sperete z visokotlačnim čistilcem. Zahvaljujoč svojim inovativnim sestavinam z SIO2, posebnimi nano, ter polimernimi delci je izjemno učinkovit. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah. Poveča sijaj vozila ter omogoča bistveno lažje naslednje pranje saj se umazanija težje sprime s površino. Premaz je obstojen do 10 pranj. 

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in sperite z vodo. Napršite sredstvo na še mokro vozilo ter takoj sperite ostanek z visokotlačnim čistilcem. Vozilo nato do suhega obrišite z namensko mikro krpo. Sredstva nikoli ne nanašajte na vroče površine. Izogibajte se nanosu na neposredni sončni svetlobi.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH 208 – Vsebuje 3,7-dimethylocta-2,6-dienal. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. 



Povezani izdelki