Deturner Wet Coat 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

DT04-5

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Zaščitni premaz z takojšnjim hidrofobnim efektom. Nanos zaščitnega premaza je izjemno enostaven. Enostavno ga nanesete na mokro vozilo takoj po pranju ter sperete z vodo. Primeren je za nanos na vse zunanje površine kot so lak, stekla, platišča, plastike,… Wet Coat je primeren tudi za vzdrževanje vozil zaščitenih z voski, sealanti ali keramičnimi premazi, lahko pa ga uporabljate tudi kot samostojni zaščitni premaz. Zaščitena površina postane izjemno hidrofobna in svetleča. Vozila zaščitena z premazom Wet Coat so tudi bistveno lažja za čiščenje in vzdrževanje. Zelo je primeren za hitro zaščito vozila saj celoten postopek traja le nekaj minut.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in sperite z vodo. Wet Coat nanesite na mokro vozilo in takoj sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo. Sredstva nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi ali na razgreto vozilo. Vozilo nato obrišite z mikro krpo za sušenje vozil.

Varnostni napotki:
Nevarno: H225 – Vnetljiv aerosol. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki