Collinite No. 850 Metal Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,74 € z DDV

Nov izdelek

Pasta za kovinske površine z dodano zaščito

Več informacij

Collinite No. 850 Metal Wax obnavlja zbledele, umazane in rahlo rjaste kovinske dele. Je kombinacija čistilne paste in voska, omogoča da površino očistite in zaščitite v enem koraku. Varno odstranjuje trdovratno razbarvanje, oksidacijo in madeže. Po čiščenju kovina ponovno postane sijoča in zaščitena pred nadaljnjim rjavenjem, madežem in zunanjimi vplivi. Metal Wax je primeren za uporabo na različnih površinah: lakiranih, nelakiranih, nebarvanih kovinah - kromu, aluminiju, medenini, inoxu in bakru. Ne vsebuje agresivnih alkalnih sestavin ali kislin.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Površina mora biti pred nanosom topla na otip. Z bombažnim aplikatorjem nanesite tanek sloj sredstva na površino in dobro podrgnite. Postopek ponavljajte dokler ne dosežete želenega rezultata. Ko se pasta začne na površini sušiti, jo obrišite z čisto mikro krpo, da ustvarite visok sijaj. Za dodatno zaščito nanesite še sloj katerega izmed Collinite zaščitnih voskov, npr. no. 845 Insulator Wax.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Hraniti zunaj dosega otrok. Vsebuje naftne derivate. PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. Hraniti v zaprti posodi. Hraniti na suhem. Zaščititi pred sončno svetlobo. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. 

Povezani izdelki