Chemical Guys Phase 5 Fiberglass Polish 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

GAP11416

Nov izdelek

Polirno sredstvo za fiberglass in gel coat površine.

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Phase 5 Fiberglass Polish vsebuje napredne abrazive s pomočjo katerih odstranjuje globje praske in holograme iz površin iz steklenih vlaken, površin prevlečenih z gel coatom in barvanih površin, kakršne praviloma najdemo na vozilih namenjenih zahtevni uporabi, kot so štirikolesniki, terenska vozila, avtodomi in prikolice. Ta vozila so še posebej odporna na praske, abrazijo in UV žarke, zato je za odstranjevanje tovrstnih težav potrebno posebno močno sredstvo. Chemical Guys Phase 5 zato sestavlja hibrid abrazivov, ki omogoča trajno odstranjevanje prask ali podobnih poškodb, hkrati pa naredi površino spet sijočo. Chemical Guys Phase 5 se lahko uporablja v kombinaciji z DA ali rotacijskimi polirnimi stroji.
Chemical Guys Phase 5 odstrani praske in oksidacijo ter povrne prvotni sijaj v le enem koraku!

Navodila za uporabo:
Površino najprej operete s svojim najljubšim Chemical Guys šamponom za pranje vozil. Površino dekontaminirajte z namenskim plastelinom, da bo na otip gladka. Uporabite DA ali rotacijski polirni stroj in penasto gobico. Na gobico nanesite 5 do 6 kapelj Chemical Guys Phase 5 in razmažite na površino 0,5 X 0,5 m pri nastavljeni hitrosti 1 ter počasi nadaljujte vse do hitrosti 6 (oziroma do 1800 vrtljajev v minuti pri rotacijskih strojih).Polirajte, dokler polirno sredstvo ne izgine. Ostanek sredstva obrišite z mikro krpo in preverite željeni rezultat. Postopek ponavljate čez celo vozilo, dokler z rezultatom niste popolnoma zadovoljni. Sveže polirano površino premažite s Chemical Guys JetSeal in zagotovite dolgotrajno zaščito površine (celo do 1 leta). Površino redno vzdržujte s pranjem z vašim najljubšim Chemical Guys šamponom in detailerjem ali sintetičnim premazom, kot je naprimer Chemical Guys Hybrid V7 Detail Spray.


Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki