CarPro MetalliCut 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


35,97 € z DDV

CQMC500

Nov izdelek

Polirna pasta za kovine

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Paste za kovine.
Tag:

Več informacij

CarPro MetalliCut je trenutno ena izmed najboljših polirnih past za poliranje vseh vrst kovin, vključno z nerjavnim jeklom, aluminijem in kromom. Vsebuje diamantni abrazivni prah ter hitro razgradljive abrazive, kateri zagotavljajo hiter končni rezultat z visokim sijajem tudi na najmehkejših kovinah. Idealna je za poliranje zaključkov izpuhov, kromiranih platišč, odbijačev, okrasnih letvic, motorjev, letal,... Primerna tako za ročno kot strojno poliranje. 

Navodila za uporabo:
Površino pred poliranjem očistite. Nanesite manjšo količino paste na polirno gobico, aplikator ali mikro krpo ter začnite s poliranjem. Polirajte dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Postopek ponavljajte dokler ne dosežete željenega rezultata.

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja.P405 – Hraniti zaklenjeno. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki