Znižana cena!
Autosol High Preformance Speed Gloss 230 1L

Autosol High Preformance Speed Gloss 230 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


24,14 € z DDV

-40%

40,24 € z DDV

Nov izdelek

Srednje groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Autosol Speed Gloss 230 je univerzalna polirna pasta z visokim sijajem, ki odstranjuje srednje globoke praske, nepravilnosti, lažjo oksidaijo in holograme. Primerna za uporabo na vseh vrstah lakov, tudi trdih in keramičnih. Odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije P2500. Ne vsebuje nikakršnih polnil in silikonov. Odlična za korekcijo po predhodnem poliranju z grobo pasto Autosol Power Cut.

Navodila za uporabo:
Za uporabo na srednje trdih in mehkih lakih, priporočamo uporabo grobe penaste polirne gobice, za uporabo na trdih lakih papolirno gobo iz merino volne. Nanesite manjšo količino paste na polirno gobo. V kolikor uporabljate novo gobo jo premažite s pasto in dobro vtrite, preden jo postavite na vozilo. Nastavite obrate na 1500-2000 RPM in začnite s poliranjem z lahkim pritiskom. Polirajte na manjšem delu vozila, dokler praske ne izginejo. Ostanek paste odstranite z Autosol polirno krpo. Na gobo nato ponovno nanesite pasto in začnite s poliranjem naslednjega dela.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči. P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Varnosti list na voljo na zahtevo

Povezani izdelki