Akcija!
Auto Finesse Revitalise No:2 500ml

Auto Finesse Revitalise No:2 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


13,62 € z DDV

-35%

20,95 € z DDV

POL500

Nov izdelek

Srednje groba polirna pasta za DA stroje

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Revitalise No:2 je srednje groba polirna pasta, razvita za uporabo z DA polirnimi stroji. Odstranjuje srednje velike in lažje praske ter lažjo oksidacijo na vseh vrstah barv in lakov. Na površini ustvarja visok sijaj. Primerna je za uporabo z srednje grobo ali fino polirno gobico. 

Navodila za uporabo: Nanesite par kapljic paste na srednje grobo ali fino polirno gobico. Pasto z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Nato vklopite stroj in začnite s poliranjem na najnižjih obratih (1). Ko se pasta začne razgrajevati, povečajte obrate na 4,5 ali 6 (odvisno od površine in stanja le te) ter polirajte, dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z čisto mikro krpo ter z ustrezno lučjo preverite rezultat.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki