Akcija!
Auto Finesse Revitalise No:3 500ml

Auto Finesse Revitalise No:3 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


13,62 € z DDV

-35%

20,95 € z DDV

REF500

Nov izdelek

Fina polirna pasta za DA stroje

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Revitalise No:3 je fina polirna pasta, zasnovana za uporabo z DA polirnimi stroji. Odstranjuje lažje nepravilnosti in praske na laku, holograme in sledi grobe obdelave. Na površini pušča izjemno visok sijaj ter površino, pripravljeno na zaščitni premaz. Pasta je izjemno enostavna za uporabo, primerna tako za domače kot profesionalne uporabnike.

Navodila za uporabo: Nanesite par kapljic paste na fino polirno gobico. Pasto z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Nato vklopite stroj in začnite s poliranjem na najnižjih obratih (1). Ko se pasta začne razgrajevati, povečajte obrate na 4,5 ali 6 (odvisno od površine in stanja le te) ter polirajte, dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z čisto mikro krpo ter z ustrezno lučjo preverite rezultat. Po končanem poliranju površino zaščitite z kvalitetnim zaščitnim premazom.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki