Angelwax Regenerate Medium Compound 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

ANG50924

Nov izdelek

Srednje groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Angelwax Regenerate je srednje groba polirna pasta, primerna za uporabo na vseh vrstah lakov. Zasnovana je za odstranjavanje srednje velikih prask, vrtinčastih prask, napak v laku in odstranjevanje sledi brusnega papirja granulacije P2500. Pasta je enostavna za uporabo in ustvarja minimalno količino prahu. Ne vsebuje silikonov in polnil zato je primerna tudi za uporabo v ličarskih delavnicah.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Da preizkusite kompatibilnost paste s površino jo najprej preizkusite na skritem mestu. Nanesite manjšo količino paste na srednje grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini z ugasnjenim polirnim strojem. Vklopite stroj in začnite s poliranjem z manjšim pritiskom. Vedno polirajte manjše panele, cca. 40x40cm. Polirajte dokler na površini ne ostane oljnat film. Film nato odstranite s čisto mikro krpo. Po končanem poliranju priporočamo še obdelavo površine z fino polirno pasto Angelwax Redemption.

Odrez od 0 do 10: 5
Sijaj od 0 do 10: 7

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Preprečiti stik s kožo in očmi. V primeru stika z očmi, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ob zaužitju, takoj poiskati zdravniško pomoč. Ne shranjujte na neposredni sončni svetlobi. Ne izpostavljajte zmrzovanju in visokim temperaturam. Pred uporabo dobro pretresite. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki