Hi-Tech Dr. Foamy 510g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

HT18019

Nov izdelek

Aktivna pena z encimi za čiščenje tekstila

Tag:

Več informacij

Dr. Foamy je aktivna pena z aktivnimi encimi, ki odstranjujejo večino trdovratnih umazanij kot so maščoba, oljni madeži, kri, urin, kozmetiko, kavo, mleko, ostanke hrane, vino, sledi hišnih ljubljenčkov, in celo rdeče madeže soka. Deluje hitro in učinkovito.

Navodila za uporabo: Sredstvo pred uporabo najprej preizkusite na očem skritem mestu. Razpršite po madežu in pustite delovati vsaj 5 minut. Ostanek madeža obrišite s čisto mikro krpo. V kolikor madeža niste povsem odstranili, postopek ponovite. Lahko si pomagate tudi s krtačo za tekstil. Za odstranjevanje rdečih madežev soka, čistilo enakomerno nanesite po površini in pustite delovati 30 minut. Površino nato očistite še z mešanico nevtralnega šampona in vode.

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. 

Povezani izdelki